PC Experts Greece

pcexperts23logo

Σύστημα κρατήσεων εκδηλώσεων

Η PcExpertsGreece σας παρέχει το EVENT BOOKING CALENDAR ένα από τα πιο σύγχρονα online συστήματα δαιχείρισης εκδηλώσεων που επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν εγγραφή σε αυτές μέσα σε ένα απλό και φιλικό περιβάλλον. Ο διαχειριστής  έχει τη δυνατότητα να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις μέσα από τον υπολογιστή του απλά και γρήγορα, δημιουργώντας προσαρμοσμένες φόρμες κράτησης για τις εκδηλώσεις, συλλέγοντας τα στοιχεία των ενδιαφερομένων και να τακτοποιώντας τις πληρωμές που απαιτούνται.

Δημιουργήστε όσες εκδηλώσεις σας χρειάζονται

Χάρη στο φιλικό περιβάλλον της εφαρμογής μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό εκδηλώσεων και να τις οργανώσετε στις κατηγορίες που εσείς επιθυμείτε. Η κάθε φόρμα εγγραφής που δημιουργείτε έχει το δικό της ξεχωριστό κώδικα ενσωμάτωσης.

Εισιτήρια και τιμές

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όσους τύπου εισιτηρίων επιθυμείτε διαμορφώνοντάς τους κατάλληλα, δίνοντας στον καθένα διαφορετικές τιμές, το ποσό φόρου που αναλογεί και το νόμισμα. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε στο πρόγραμμα τα δικά σας πρότυπα, καθώς και να δημιουργήσετε εισιτήρια σε μορφή PDF.

Πληρωμές

Επιλέξτε εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε!! Ενσωματωμένα στην εφαρμοφή είναι το PayPal και το Authorize.net, ενώ συλλέγει και στοιχεία πιστωτικών καρτών για επεξεργασία εκτός διαδικτύου (offline). Επίσης , μπορείτε να παρέχετε τα στοιχεία των τραπεζικών σας λογαριασμών σε περίπτωση που επιθυμείτε οι χρήστες των υπηρεσίων σας να μπορούν να κάνουν καταθέσεις.

Εμείς είμαστε διαθέσιμοι ώστε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όποια μέθοδο πληρωμής εξυπηρετεί καλύτερα την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να σας την παρέχουμε.

Προσαρμογή στις ανάγκες σας

Ο διαχειριστής μπορεί να αξιοποιήσει τις διαθέσιμες επιλογές για να διαμορφώση το σύστημα εγγραφών όπως επιθυμεί και να μπορεί να συλλέξει τα απαραίτητα δεδομένα. Όλα γίνονται με τρόπο άμεσο και απλό , χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Δύο είδη εμφάνισης, πολλαπλές προβολές

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους δύο τρόπους εμφάνισης που σας παρέχονται από το σύστημα ανάλογα με το ποιον επιθυμείτε να είναι ορατός από τους χρηστες. Κάθε ένας από τους τρόπους εμφάνισης διαθέτε πολλαπλές προβολές.

Κατηγορίες εκδηλώσεων

Ορίστε εσείς τις κατηγορίες εκδηλώσεων που θέτε, διευκολύνοντας τους πελάτες σας να βρουν εκείνες που τους ενδιαφέρουν .

Επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκδηλώσεις που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ελέγχοντας με τον κατάλληλο τρόπο τις κρατήσεις και τον χρόνο που πραγματοποιούνται. Προσαρμόστε όπως εσείς θέλετε τον χρόνο επάληψης των εκδηλώσεων , ανεξάρτητα με το αν αυτές πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ή όχι.

Προσαρμόστε την φόρμα εγγραφής

Μπορείτε να διαμορφώσετε τη φόρμα εγγραφής με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και να συλλέγει τα στοιχεία των χρηστών που εσείς θεωρείτε απαραίτητα.Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί αναδιπλούμενα μενού (drop-down) ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε εσείς ποια πεδία θα εμφανίζονται στη φόρμα σας.

Προσαρμοσμένοι Όροι Χρήσης

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις για τις εκδηλώσεις σας, βάζοντας τους δικούς σας όρους χρήσης στην φόρμα που έχετε στην ιστοσελίδα σας. Οι χρήστες θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους όρους αυτούς προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στην κράτηση για την εκδήλωση που επιθυμούν.

Ορισμός νομίσματος συναλλαγών

Το πρόγραμμα μπορείς να χρησιμοποιηθεί σε  κάθε ιστοσελίδα , σε όποια χώρα και αν ανήκει καθώς υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα. Έχετε τη δυνατότητα από την σελίδα ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και μέσα από την επιλογή ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ να επιλέξετε τα νομίσματα τα οποία επιθυεμείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αναγνώστης Barcode

Μπορείτε να επικυρώσετε τα εισιτήρια μέσω αναγνώστη Barcode από την επιλογή ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. Στην καρτέλα Barcode χρησιμοποιείτε τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα για να εισάγετε το ID (θα το βρείτε στο εισιτήριο) και ελέγξτε αν είναι έγκυρο.

Εύκολο περιβάλλον διαχείρισης

Το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης σας δίνει τη δυνατότητα να διαχεριστείτε με εύκολο τρόπο τις κρατήσεις σας, να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις και τις επιλογές που εσείς επιθυμείτε, να κάνετε μαζικές δράσεις, γρήγορες αλλαγές κατάστασης και μετονομασία των καταχωρήσεων.τα έξυπνα φίλτρα και οι έλεγχοι που είναι ενσωματωμένοι στο σύστημα, καθώς και η προηγμένη αναζήτηση και οι γρήγορες επιλογές επεξεργασίας, κάνουν έυκολη και γρήγορη την οργάνωση των κρατήσεών σας, χωρίς να είναι απαραίτητες ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού.

Περιορισμένη πρόσβαση για υπαλλήλους

Ο διαχεριστής μπορεί να δώσει περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων σε έναν απεριόριστο αριθμό χρηστών που εκείνος θα ορίσει. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προγράμματος χωρίς όμως να μπορούν να προβούν σε αλλαγές ρυθμίσεων.

RSS
Follow by Email
WhatsApp
FbMessenger