ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ADSL

Εγκατάσταση ADSL σύνδεσης

 Στις μέρες το Internet αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για ιδιώτες,όσο και για επαγγελματίες. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα πλήθος προσφορών, που ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η PcExpertsGreece είναι εδώ για να βοηθήσει τους πελάτες της, λύνοντας κάθε απορία ή πρόβλημα που μπορεί να αφορά την σύνδεση τους στο Internet!!

shadowBottom

Ποια εταιρία Internet να επιλέξω και σε τι ταχύτητα ;

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας συμβουλέψουν για την επιλογή της εταιρίας παροχής Internet, με βάση τις ανάγκες σας και να βρούμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό για το πακέτο σταθερής τηλεφωνάις και Internet που σας ταιριάζει. Ο εδειδιξευμένος σε θέματα δικτύου τεχνικός μας μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο σας και να σας προτείνει το πιο συμφέρον πακέτο σταθερής τηλεφωνίας και Internet μέσα σε μία ώρα! Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείας τηλεφωνίας και Internet και γι’ αυτό μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως τις διαδικασίες που χρειάζονται , από την επιλογή του πακέτου, μέχρι και την σύνδεση του εξοπλισμού.

shadowBottom

Εγκατάσταση Σύνδεσης ADSL και ρύθμιση Router

Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για να είναι εφικτή η σύνδεσή σας και την παραλαβή του απαραίτητου εξοπλισμού που θα στείλει η εταιρεία που επιλέξατε στον χώρο σας, ένας τεχνικός μας μπορεί να αναλάβει τις απαραίτητες συνδέσεις και να εξασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας στο Internet λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Οι εργασίες που αναλαμβάνει ο τεχνικός μας είναι οι εξής:

  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση του ADSL Router
  • Παραμετροποίηση του e-mail client(MS Outlook Express, Microsoft Outlook)
  • Εκπαίδευση στη λειτουργία του Internet Explorer
  • Εκπαίδευση της λειτουργίας του e-mail, της μηχανής αναζήτησης (Google, Yahoo) και αν διαθέτετε υπηρεσία Webmail

shadowBottom

Κόστος Εργασίας Τεχνικού

Στην PcExpertsGreece προτεραιτότητά μας είναι η κάλυψη όλων των αναγκών του πελάτη μας, στην καλύτερη τιμή, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα της εργασίας μας. Συνήθως για τις παραπάνω εργασίες απαιτούνται : 1-2 ώρες χρόνος που μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, τις υποδομές που υπάρχουν αλλά και τις απαιτήσεις του χρήστη. Στον τιμοκατάλογόμας μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις μας, για την εργασία τεχνικού στον χώρο σας.