ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ


Η απόδοση του υπολογιστή σας έχει πέσει και δεν θυμίζει σε τίποτα τον υπολογιστή που είχατε αγοράσεις; Μην αφήσετε τα λεφτά σας να πάνε χαμένα!! Με την αναβάθμιση του υπολογιστή σας μπορείτε με μικρό κόστος να κάνετε τον υπολογιστή σας να μοιάζει με καινούριος!! Μην αφήσετε την αρχική σας επένδυση να πάει χαμένη!!

Με την συμφέρουσα διαδικασία της αναβάθμισης θα μπορέσετε να έχετε τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου: θα έχετε τον απαραίτητο χώρο για τα δεδομένα σας.
  • Αύξηση της μνήμης RAM: ο υπολογιστής σας θα αποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα.
  • Εγκατάσταση καινούριου επεξεργαστή: βελτιωμένη απόδοση του υπολογιστή.
  • Αντικατάσταση κάρτας γραφικών: αξιοποίηση της ποιότητας της οθόνης, με την χρήση ενός αξιόπιστου προιόντος.
  • Χάρη στον καινούριο επεξεγεργαστή και την νέα κάρτα γραφικών θα μπορέσετε να παίξετε όλα τα καινούρια ηλεκτρονικά παιχνίδια.
  • Προσθήκη οπτικού μέσου (DVD ή Blue Ray) θα μπορείτε να έχετε την υψηλή ποιότητα που θέλατε από τις ταινίες σας.

shadowBottom

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε ανάγκη για αναβάθμιση υπολογιστή

Δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβετε, η γενικότερη δυσφορία κατά τη χρήση του υπολογιστή είναι αρκετή για να σας το επισημάνει. Η ανεπάρκεια του υπολογιστή σας ακόμη και σε απλές καθημερινές εργασίες θα κάνει εμφανή την ανάγκη της αναβάθμισης.

Η ανάγκη της αναβάθμισης γίνεται εμφανής από την δυσφορία που προκαλεί στον χρήστη η γενικότερη ανεπάρκεια του υπολογιστή, ακόμα και για την εκτέλεση απλών καθημερινών εργασιών.

Ένας υπολογιστής που :

  • Έχει αργές αντιδράσεις
  • Κολλάει ή παγώνει
  • Η ποιότητα των γραφικών του είναι ιδιαίτερα χαμηλή
  • Αδυνατεί να τρέξει νέες εφαρμογές

Είναι εμφανές ότι χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια επισκευή, ώστε να ξαναείναι λειτουργικός.

shadowBottom

Διαδικασία για αναβάθμιση υπολογιστή

Ένας τεχνικός του Pcexpert θα αναλάβει την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Θα κάνουμε ανάλυση του συστήματός σας και αφού μας πείτε τις ανάγκες που πρέπει να καλύψει το σύστημά σας, θα βρούμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Η αναβάθμιση υπολογιστή θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των ανταλλακτικών και την εγκατάσταση των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης.

Οι εξειδικευμεύνοι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να ελέγξουν τον υπολογιστή σας. Αφού αναλύσουμε το σύστημα και μας ενημερώσετε και εσείς για τις ανάγκες σας, θα προχωρήσουμε στην αναζήτηση των κατάλληλων ανταλλακτικών. Η διαδικασία της αναβάθμισης ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των ανταλλακτικών και την εγκατάσταση των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης.

shadowBottom

Ελάτε άμεσα στην PcExpertsGreece

Οι τεχνικοί μας με την τεχνογνωσία που διαθέτουν θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και θα σας σχεδιάσουν μαζί σας τις απαραίτητες αλλαγές για το σύστημά σας, είτε αυτές είναι να γίνουν άμεσα είτε στο μέλλον.