Blog

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

H βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization) είναι ένα από τα πιο σημαντικά και δύσκολα κομμάτια για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Με ένα σωστό SEO μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας αποκτώντας καλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ο μεγαλύτερος όγκος των επισκεπτών σε ιστοσελίδες προέρχεται από μηχανές αναζήτησης, μεγάλες βάσεις δεδομένων που έχουν καταχωρημένες ιστοσελίδες και εμφανίζουν σχετικά αποτελέσματα ανάλογα με τους όρους που έχουμε βάλει για αναζήτηση. Σύμφωνα με έρευνες έχει διαπιστωθεί οτι πάνω από το 90% των επισκέψεων σε μια ιστοσελίδα είναι απο μηχανές αναζήτησης. Η σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την αύξηση της επισκεψιμότητάς σας και κατά συνέπεια των κερδών σας! Το μεγάλο πλεονέκτημα των μηχανών αναζήτησης είναι οτι δεν περιορίορίζονται γεωγραφικά όπως για παράδειγμα ο Χρυσός Οδηγός, ή τα συμβατικά μέσα διαφήμισης.Έτσι άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούνε να σας εντοπίσουν, να επισκεπτούν την ιστοσελίδα σας και να ενημερωθούνε για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας!

Όλες οι μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo!, Bing κτλ) λειτουργούν με πολύπλοκο τρόπο αξιολογώντας μια πληθώρα μεταβλητών για να κατατάξουν μια ιστοσελίδα στα αποτελέσματα τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προωθήσει κάποιος μια ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης, πολλές φορές μη θεμιτοί από τις μηχανές αναζήτησης και έχουν σαν αποτέλεσμα την τιμωρία ιστοσελίδων που κάνουν χρήση τέτοιων τρόπων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο εμείς κάνουμε χρήση μεθόδων που είναι απολύτως σύμφωνες με τους κανόνες των μηχανών αναζήτησης και συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίσεις και αναπροσαρμόζουμε τις μεθόδοθους μας. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι οτι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Όλοι γνωρίζουμε πως όταν κάνουμε μια αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης εμφανίζονται χιλιάδες αποτελέσματα, ο μέσος χρήστης όμως κοιτάει μόνο τα πρώτα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με έρευνες σε μια αναζήτηση το 74% των χρηστών θα κοιτάξει και στη δεύτερη σελίδα αποτελεσμάτων, ενώ μόνο ένα ποσοστό 9% θα κοιτάξει σε περισσότερες απο 2 σελίδες αποτελεσμάτων. Αυτό δείχνει τη σημασία που έχει η κατάταξη μια ιστοσελίδας. Σε αυτό το σημείο δείχνει την αξία του το SEO ή Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης!

Kαι επειδή αυτό που θέλετε είναι αποτελέσματα και επαγγελματική δουλειά, μπορείτε να είστε σίγουροι οτί βρίσκεστε σε καλά χέρια, διότι κατέχουμε πιστοποίηση από το Web Ceo University. Πράγμα που σημαίνει οτι είμαστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνικές και το αποτέλεσμα που θα έχετε θα είναι το καλύτερο δυνατό!

 Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του SEO που προσφέρουμε είναι

Αναλύουμε εξονυχιστικά την ιστοσελίδα σας και ετοιμάζουμε μια λίστα με προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις κλειδιά, τυχόν προβλήματα που πιθανότατα να είχαν αρνητικές συνέπειες στο SEO και πρέπει να διορθωθούν.

Διεξάγουμε μια έρευνα σχετικά με τον ανταγωνισμό, τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες, αν κάνουν χρήση SEO και τι μεθόδους χρησιμοποίησαν, συλλέγουμε στοιχεία σχετικά με την πορεία τους σε βάθος χρόνου ώστε να έχουμε ένα ιστορικό και τέλος επιλέγουμε την κατάλληλη μέθοδο SEO βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία.

Κάνουμε χρήση βοηθητικών αρχείων τα οποία είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για να υποβοηθούν το SEO.

Γίνεται εκτενής χρήση Metadata για στοχευμένα αποτελέσματα.

Ελέγχουμε και διορθώνουμε τυχόν προβλήματα στον κώδικα (html/php), και κατόπιν γίνεται εκτενής βελτιστοποίηση όπου χρειάζεται.

Κρατάμε στατιστικά επισκεψιμότητας καθώς και ιστορικό με την πορεία της ιστοσελίδας και εφόσον χρειαστεί αναπροσαρμόζουμε τις μεθόδους SEO που χρησιμοποιούμε.

Βλέπουμε την πορεία της ιστοσελίδας και προτείνουμε επιπλέον μεθόδους και τεχνικές για περαιτέρω υποβοήθηση, όπως διαφημιστικές καμπάνιες κτλ.

Γίνεται χρήση μεθόδων White Hat, δηλαδή μεθόδων αποδεκτών από τις μηχανές αναζήτησης για να εξαλέιψουμε τον κίνδυνο κυρώσεων (αποκλεισμό από τα αποτελέσματα) από τις μηχανές αναζήτησης.

Γίνεται έλεγχος των υπερσυνδέσμων από και προς την ιστοσελίδα σας, και εφόσον κριθεί αναγκαίο γίνεται αποκλεισμός μερικών, και εφόσον χρειάζεται με την υπηρεσία μας για δημιουργία υπερσυνδέσμων αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε θετικούς συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας.

Γίνεται έλεγχος των διευθύνσεων της ιστοσελίδας σας (URL’s) και αν κριθεί απαραίτητο τις μετατρέπουμε σε Διευθύνσεις Φιλικές προς Μηχανές Αναζήτησης (SEF url’s – Search Engine Friendly url’s) για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Γίνεται καταχώρηση της ιστοσελίδας σας σε εκατοντάδες